Diensten

Zonbaas installeert  zonnepanelen en  laadpalen in een handomdraai.

Installatie van

Zonnepanelen

Bij Zonbaas krijg je eerlijk advies over zonnepanelen afgestemd op uw situatie. Advies en installatie gebeurt door één en dezelfde persoon. Hierdoor kom je nooit voor verassingen te staan. We komen langs om de situatie te bespreken alvorens er een installatiedatum wordt ingepland.

Zonbaas werkt volgens de norm van de NEN1010 en zorgt voor vakwerk en kwaliteit. Communicatie is bij ons erg belangrijk voor een soepel verloop van advies en installatie. Daarnaast wordt de BTW-teruggave door onze partner De Centrale BTW Teruggave geregeld en melden we de installatie voor je aan bij de netbeheerder.

Ook zijn we aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonZeker. Dit is een collectief van zelfstandige installateurs. Hierdoor krijg je het beste van twee werelden: De servicegerichtheid van een zelfstandige installateur en de kracht en kennis voor het verstrekken van garanties van het gehele collectief.

Lagere energierekening
Verhoog je woningwaarde
Laat de zon voor je werken
Vraag een offerte aan
Plaatsing van

Laadpalen

Overweeg je de stap naar elektrisch rijden? Vraag vrijblijvend advies op. We werken uitsluitend met laadpalen van Wallbox. Zij hebben een slim laadsysteem ontwikkeld waardoor de laadpaal zich aanpast op het verbruik in huis. Door de Dynamic Load Balancing functie raakt je huisinstallatie nooit overbelast. Daarnaast kun je met de eco+ functies direct de zonnestroom gebruiken om je auto op te laden. Duurzamer wordt het niet. De Wallbox is gebruiksvriendelijk en heeft een strak design.

Het laadpunt wordt aangesloten in de meterkast van je woning. Nadat de meterkast is afgewerkt zal er een kabeltraject aangelegd worden naar buiten. We plaatsen de laadpaal op de gewenste plek en sluiten de kabels aan op het laadstation. Wanneer de oplader is geplaatst en verbonden is, testen we samen de werking van de laadpaal. Hierna is de laadpaal gereed voor gebruik.

11kw laden
Strak design
Dynamic Load Balacing
Vraag een offerte aan

Onze Projecten

Veelgestelde vragen

Kom ik in aanmerking voor subsidie?

U kunt eenmalig de betaalde BTW terugvragen. Dit is de huidige subsidie van de overheid. Om te zorgen dat dit vlekkeloos gebeurt werken we samen met De Centrale BTW Teruggave.

Hoelang duurt een installatie?

Meestal duurt een installatie niet langer dan een dag. De installateurs komen met drie personen sterk, twee dakmonteurs en een elektricien.

Hoe werkt zonne-energie?

Zonnepanelen zetten zonlicht om in stroom. Wanneer de zon schijnt, ontstaat er  elektrische stroom tussen de positieve lading bovenop de zonnecel en de negatieve lading eronder. Dit is gelijkstroom. Met behulp van een omvormer wordt deze gelijkstroom  omgezet in wisselstroom. De stroom wordt  eerst verdeeld naar de apparaten die op dat moment energie vragen. De overige stroom stuurt de omvormer het elektriciteitsnet op. De omvormer registreert ook de totale opbrengst van de zonnepanelen.

Hoe werkt de salderingsregeling?

Zonnepanelen leveren  overdag energie op, terwijl het energiegebruik  voornamelijk in de ochtend en avond hoog is. Ongebruikte zonne-energie wordt  teruggeleverd aan het net. Je teruglevering en je afname worden tegen elkaar weggestreept , dit heet salderen. Als je meer teruglevert dan je verbruikt geeft de energieleverancier je een redelijke vergoeding. Deze vergoeding verschilt per energieleverancier.

Is iets je nog niet helemaal duidelijk?

Stel een vraag!